Още две българки се оплакаха от домашно насилие.Младите жени подкрепиха протестите в

...
Още две българки се оплакаха от домашно насилие.Младите жени подкрепиха протестите в
Коментари Харесай

Жертва на домашно насилие: Имам снимки на синините, баща ми искаше да ходи в полицията, но аз го спрях - сега вече е късно!

Още две българки се оплакаха от домашно принуждение.

Младите жени подкрепиха митингите в поддръжка на обезобразената Дебора от Стара Загора.

" Аз също съм от Стара Загора и преди 10 години претърпях нещо сходно, просто белега под окото ми не се вижда, тъй като съм се постарала ", призна пред NOVA News Моника.

" Ако има кой да те поддържа, да те обича и да ти помага и когато обичаш живота доста мощно, можеш да се оправиш това нещо, само че не всеки може. Аз не мисля, че това момиче ще може да се оправя в този момент ", добави тя.

Тя към този момент чака новия живот и макар напредналата си бременност, заставам часове права до недоволните.

" Не съм длъжна да съм тук, само че не е единствено поради това, което съм претърпяла, а поради това, че имам сестра, имам приятелки, имам майка, ще имам и момиченце, а и поради всяка една жена. Просто ми писна. Трябва да има смяна и жестоки закони ", сподели още Моника.

Ивет Апостолова също признава, че дълго е била подложена на домашно принуждение и осъзнава какъв брой всеобщо е това в нашето време.

Тя по този начин и не споделила с околните си за това, че е обект на физическо и психическо принуждение.

Още едно момиче, жертва на принуждение, призна какво е претърпяло: " Аз имам фотоси на синините, само че не съм ги показвала на родителите си. В един миг ги демонстрирах на майка ми и тя беше в потрес, татко ми искаше да върви в полицията, само че аз го стопирах, тъй като си мислих, че той ще се оправи, било е припадък, който няма да се повтори, само че в този момент скърбя, тъй като сега няма какво да се направи. Много е мъчно, само че в един миг се замисляш дали това ще спре. На съвсем 50% от приятелките ми им се е случвало сходно нещо и момчетата манипулират. Казват, че съжаляват, че няма да го създадат още веднъж, че не са такива, само че всички приказват по този начин. Понеже не се приказва ти си мислиш, че този човек те обича, само че експанзията стартира и идва като гръм от ясно небе. С времето става все по-зле и по-масово ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР